2009. január 18., vasárnap

Hát pedig vége lett :(

De szerencsére nem brutálisan, -400 a Betsson ma, -100 az Everest, úgyhogy ez így bukásnak elég is volt, jöhet a következő győzelmi sorozat :))) És már csak 480 pont és megvan a bónusz is.

Az Estorilt meg elnéztem, csak holnap lesz, úgyhogy megyek is aludni, hogy jó kipihent legyek :)

7 megjegyzés:

Ricsi írta...

Apropó Estoril: a múltkor volt rá freeroll, de sajnos másnap voltam vizsgázni polgárjogból, ami ha nem sikerül, bukom egy évet.. Tehát elkezdtem játszani 8kor, 11kor 50böl kb 10. helyen álltam, majd a barátnöm addigi kérte h tanuljak kicsit h aztán fogta és kinyomta a laptopot :( megértettem h miért csinálta, de gondoltam szarok rá h mi lesz holnap, ha kijutok egy élö versenyre.. Amúgy lett volna esélyem, mert elé gagyi mezöny volt. De legalább másnap meglett a polgár :)
Nade: van még vmi olyan selejtezö ahol mondjuk 100$nál kevesebbért lehet próbálkozni? ( mondjuk 10-ért :) )
Amùgy te hány év alatt jutottál erre a szintre ahol vagy?
Na ennyi voltam..

Viktoria írta...

Én kb. három év alatt, de kb. minden időmet ezzel töltöttem.

Lesz, pl. ha játszol 200 pontot, akkor minden héten adnak egy freerollt, kb. 60-80 induló és 5 jut be a nagy satellite-re ($320) és még sokan kapnak az 50 dolcsisra jegyet, stb. Ha van ezer pontod, akkor hó végén lesz egy freeroll, ahol 3 teljes csomagot osztanak ki.

Van aztán a TheFlop verseny, amiből még mindig van egy hét. Aki a legtöbb pontot gyűjti, szintén 320 dolcsis jegyet kap, plusz az első 10 játszik egy döntőt, ahol egy teljes csomag a fődíj, és 10-be kerülni egyáltalán nem nehéz nálunk, mivel mi a kis téten játszókkal foglalkozunk főleg.

C. Brown írta...

A kicsi minuszt illetően, ha valaki úgy gondolja, rajtam könnyen felhozhatja a bankrollját. Csak be kell jönni ellenem mindig egy kicsit rosszabb lapokkal. Pl. emelek AJ-vel, akkor A4 már kötelező lap. Ha esetleg setem lesz Ax ellen, és a flop neked nem hoz semmit, nyugodtan told be az összes pénzed, mert lejön az 5-ös végú sorod, hiszen kapsz két lapot hozzá, stb. Ez tuti üzlet, az utóbbi két-három hétben 12 beülő már elment, de még a bankrollom fele vár a többi sorsára.
Bocs, hogy off, de le kellet írnom.

Viktoria írta...

Miért nem vezetsz blogot? Ott nem lenne off :) Egyébként meg szerintem ilyen lelkiállapotban ne folytasd. Pihizzél, különben tényleg elmegy a másik fele is.

Jorgosz Baia írta...

C.Brown,

tegnap az AA-om ellen preflop all in ment egy különböző színű K/7-es kéz, és mindkettő lejött neki. Van ilyen. A következő 9 alkalommal úgysem jön be neki. Én meg megnyertem utána két versenyt. :)

Amanoba írta...

Csókolom!
Ide lehet bedbíteket mesélni?
:-)))

Viktoria írta...

Csak azt lehet :DDD