2008. május 25., vasárnap

Szép volt, Luigi!!!

Miközben Luigi az FT-n brillírozott, mi megnéztük Costa Ricát :) Hát az nagyon királyság volt, nem győztem mondogatni, hogy ez mekkora királyság :)

Pagattal hármasban mentünk, meg volt még egy kanadai pókeres srác, meg a csoportban volt még egy pár, a fiú pókeres volt. Szóval úgy nézett ki, hogy elindultunk reggel negyed 7-kor!!!

Ez egyébként bazi jó, hogy átjöttünk ide, és reggel 7-8 fele fent vagyunk, ami otthon du. 2-4 fele van, tehát át sem kellett állnunk :). Szóval elindultunk, megnéztük a Poas vulkánt, a La Paz vízesést, utána hajóra ültünk, és a folyóban lestünk krokodilt, leguánokat, meg mindenféle helyes kis színes állatokat :D. Fákon majmok és lajhár.

Kaptunk reggelit, ebédet, de a legkirályabb az a Canopy tour volt. Nézzétek meg a neten, hát az nagyon nagy királyság :D. Fák tetején 60-80 méter magasban vannak kötelek fent, és azokon csúszkálunk a dzsungel felett fáról fára, néhol húsz-huszonöt méter hosszan :). Az első előtt kicsit gondolkoztam rajta, nem lehetne-e még visszafordulni :)))) De jó hogy nem tettem. Persze végigüvöltöttem egy csomót, de azt már csak élvezetből. A dzsungelben úgyis csak a majmok hallják :). Lovagoltunk is kicsit, néztünk mérgező békákat, kígyókat meg nem mérgező lepkéket, aztán irány haza, hullafáradtan, és akkor láttuk, hogy Luigi nyert. Ja, a srác, a kanadai, aki velünk volt, ellene húzta be a 2 outot a riveren 2. napon (a tízest, nem az ászt, az ász utána volt, és az a törnön jött neki :).

Most elmegyünk a fővárosból, San José-ból, és a következő egy hetet a tengerparton töltünk, mielőtt belevetjük magunkat a vegasi pókerbe. Ott úgysincs nagyon más látnivaló, megint éjjel-nappal póker lesz, úgyhogy muszáj egy kicsit rápihennem, mert besokallok különben. Nagyon jól esik a pihenést, nem is emléxem, hogy mikor néztem legutóbb tévét például. Strandolásról nem is beszélve, úgyhogy remélem, a következő napokban lesz sok rafting, napozás, pihizés, fürdés, jetskizés, aztán majd irány Vegas. Nem tudom, lesz-e itt net, valószínűleg nem, de legkésőbb Vegasból majd jelentkezem. Képek is vannak, majd felrakom Vegasból mindet.

Nincsenek megjegyzések: