2008. május 28., szerda

Még mindig Costa Rica, de már Jacó

Jacó egy helyes kis városka a Csendes-óceán partján, Costa Ricában. Ide verődtünk San José után, és úgy megtetszett, hogy itt ragadtunk. Leginkább strandolás, kajálás, lovaglás, rafting, pihenés, tévézés és semmittevés volt eddig a program. Ma viszont menthetetlenül zuhog az eső egész nap, ezért úgy döntöttem, hogy jöjjön a munka. Emailezgetés, cikkírás a Kártya Magazinnak, el is megy majd vele a nap, de holnaptól ismét jöhet az édes semmittevés :).

Tegnap voltunk Pagattal raftingolni. Hát hogy az mekkora buli :D. Pagat kiesett a csónakból, hihihi :)))). Csak ketten voltunk a mi csónakunkban, akik nem estek ki :). Két hajó ment. Először a másik fordult oldalra, úgyhogy a hat emberből három rögtön fürdött is :). Aztán jött Csabi a mienkből, hehe :). Aztán két másik csaj a mienkből :). De nagyon jó volt, evezgettünk, aztán fedezék, aztán evezget, aztán fedezék, csurom víz, üvölt, örül, hogy nem esett ki, meg ilyenek :). Szerintem ilyet én még szeretnék csinálni majd, ha lehet (nem itt, nem most, majd).

A terv az, hogy még majd megyünk kajakozni, meg canyoning, ami ilyen kötélen mászkálás a vízesések körül, között, alatt, mellett, fölött, át. Na, vissza az emailekhez...

Nincsenek megjegyzések: