2007. november 20., kedd

Gratula Mikinek, az új magyar bajnoknak!!!!!

Azt hiszem, elég büszke lehetek a srácokra meg a tanodára :). Ahogy látom, amit lehet, elhoztak :). Már csak a BPO-t kellene megnyerni egyikünknek, és nem nagyon kell a reklám miatt aggódnom többet :). Hát az úgy volt, hogy nem decemberben, hanem ma volt a magyar verseny az Expekt-en. És amit Zed elkezdett, azt Miki folytatta, úgyhogy ő lett a magyar bajnok! GRATULAAAAAAA!

Remek lesz, holnap bemegyünk az RTL-be az új pókerműsor kapcsán, sokan ott lesznek a stábból, és majd mondom, hogy "a tanítványom, aki tegnap este óta magyar bajnok" :))))). Azt nem teszem hozzá, hogy valószínűleg jobban játszik versenyt, mint én, hadd higgyék, milyen nagy szám vagyok, hogy a tanítványom a magyar bajnok, hehe... szóval psssssszt.

Néztem különben ma este mozit, Lucky You volt a film címe, és pókerről szól. Van benne egy jópár nonszensz. Először is a film halálosan unalmas annak, aki nem pókerezik. Mondjuk van benne Daniel Negreanu meg az a high stakes-es csaj, ő a Jennifer Harman, ugye? A póker része nem rossz, de vannak benne pókerileg viccek, hatalmas logikai bukfencek. Egyébként meg, nem pókerileg, elég gagyi :).

Történik például, hogy SNG selejtezőt játszanak a WSOP beülőért, és ketten maradnak HU, all in mennek, főhősnél TT, másiknál 88. Leosztják a közös lapokat, főhős nyer, örül, éppen menne el, erre ellen közli, hogy lehet, hogy csak két égetett lap van. (figyeltem, tényleg nem éget öregúr river előtt). Kaszinó manager visszahívja főhőst, hogy a rivert el kell égetni, és jön másik river. Namármost. Honnan tudják, hogy a river előtt nem lett égetve? Mert senki nem nézi vissza kamerán, meg semmi, hogy mi történt. Simán lehetett volna, hogy flop előtt nem égetett az osztó, miért pont a river előtt ne égetett volna? Másik: persze jön a 8 riverre, és ellenfél nyer, főhős kiesik. Nadehát nem egyforma zsetonjuk volt az all-in előtt, tehát főhős még nem eshetne ki ugye...

Aztán: FT van a WSOP-n, főhős és apja is ott ül 3-ban. Főhősnél AA, apánál KK, riverre all-in kerülnek, apa mutat KK-t, erre fiú muckol, és kiesik. Nadehát elvileg ez a 2003-as vagy 2005-ös WSOP (nem emléxem pontosan). Már rég voltak kamerák. Tehát az egész világ látja, és ha jól tudom, ez szabályellenes, csalás, összejátszás, és kizárás jár érte.

Tehát a póker életszerűen van filmezve, de olyan logikai bakik vannak benne, hogy elég vicces.

Bugsys ma is alkotott. Olyan 2 outok jöttek le riverre, hogy csak öröm volt nézni. Kicsit ki is akadtam, vagy 400 dolcsi minusszal indítottam, aztán egyszer csak beindult, és 300 pluszban zártam végül. Ahogy nézem, 4 nap alatt lesz 1k plusz zsetonom, tehát még 8 nap, hogy a december 8-ai versenyre meglegyen minden zseton. Közben szereztem a 2. versenyre is beülőt, tehát már kettő van, egy saton meg sikeresen 7. lettem, mert ott is valami xarral levettek. Az jutott viszont eszembe, ha bejutnék a döntőben, ami egy élő SNG, akkor meg kéne tanulnom SNG-zni :) Majd veszek leckéket Macstól :D

Nincsenek megjegyzések: