2007. július 4., szerda

Oldal frissítés és tanoda-hírek

Megvannak a Ladbrokes piros stresszkockák, amikre mindenki rá volt izgulva (már mondtam? - lehet, öregszem, felejtek). Szóval 150 pontért lehet beszerezni.

Ezenkívül van csomó nagyon klassz dolog Jövő héten kísérleti jelleggel csinálunk kedden egy online oktatást a Poker Heaven teremben. Úgy műxik, hogy aki tőlünk regelt, az látni fog egy freerollt kiírva. 10 ember regelhet rá (remélem, nem regel be 10, mert akkor nekem nem marad hely . Az ötlet az lenne, hogy ülünk 10-en, a többiek nézik, és elemzünk. Meglátjuk, mennyire használható a dolog, aztán aszerint lehet tervezni.

Jött a Poker Heaven egy nagyon jó ajánlattal, hogy élő versenyekre utaztatnák azt, aki elég sokat játszik. Így aztán összejöhet egy kisebb csapat, akikkel lehetne utazgatni versenyekre külföldre.

Szereztem még a CD Pokeren 4 freerollt augusztusra, ez is mai fejlemény.

Meg szeretnék tök sok dolgot csinálni. Pl a kétheti élő freerollokból havonta egyet meg szeretnék csinálni oktatásra, már úgy, hogy az asztaloknál ülnek hozzáértők, és magyaráznak, ahogy az egész eredetileg indult. Aztán úgy néz ki, hogy lesz még másik terem is, amelyik utaztatna embereket külföldre, azt is szervezem.

Ja, és már jó a theflopos emailem, csütörtök óta nem működött. Ja igen, és tök jó lenne már átpakolni az igazi blogba a szöveget, de holnap rakeback fizetés lesz, csütörtökön meg utazom Spanyolhonba, aztán meg ki tudja, mi hogy alakul...

Nincsenek megjegyzések: