2009. július 12., vasárnap

Sztárok, party-k, kiesés

Sajnos a főverseny szomorú és gyors véget ért számomra, remélem, majd Tóth Ricsi helyettem is bizonyít :D

Az Everestes buli nagyon klassz volt, már a negyediket rendezték, abból ez volt a második, amire el tudtam menni, de nagyon élveztem. Nem kis mértékben azért, mert összehaverkodtam Annette-tel, és holnap megyek a szobájába netes versenyeket elemezgetni :) Több órán át cseverésztünk, először pasikról, majd utána pókerről. Bíztatott eléggé, hogy versenyezzek komolyabban. Igazából elég nagy dilemmában vagyok. Mert ugye kp játékkal nagyjából meg tudom keresni a havi 10k-t, legalábbis ha végleg sikerül felmenni $5/$10-re, akkor tuti, bár azért sokszor így is. Tehát egy olyan 10-15k lenne várható azon a téten, és feljebb eszem ágába sincs menni. Ezzel szemben versenyeken sokkal többet lehet keresni, ha az ember jól csinálja. Élő versenyekkel pedig még többet, de annak az a titka, hogy satellite-ek és szponzor.

Eddig nem indultam sok versenyen, sem a neten, sem élőben. Viszont arra jutottam, hogy érdemes lenne esetleg vasárnap inkább versenyezni a neten, és a hétköznap maradna kp játékra. Szerintem ezt fogom csinálni. Meg jó volt egyébként valakivel dumálni, aki tud jótanácsokat osztogatni az embernek. Megpróbáltam az egyik party-n ugyanezt előadni Todd Brunsonnal, de nem éppen egy beszédes fajta.

Ott üldögélt Doyle meg Todd az asztalnál, hát leültem cseverészni :) Cseverésztünk is Toddal vagy fél órát, de sokat nem tudtam meg, ráadásul a dolog kevésbé releváns. Merthogy ugye ő nem $5/$10-en tologatja :D Úgyhogy neki sokkal jobban hoz a kp játék nyilván azon a téten. Ráadásul ő megszívta, mert az apja miatt nem szerződhet le más online teremhez, pedig tuti, hogy szép kis szerződéseket kapna.

Annette viszont nagyon jó fej volt - mármint Todd is az volt, csak az övé más világ. Annette-é viszont sokkal relevánsabb az én helyzetemben, az meg, hogy partikat fog elemezni velem, nem semmi :))))) Már nagyon várom, holnap este lesz.

Aztán 16-án érkezem Londonba, a Unibet Openre. Na, majd ott újra bizonyítok :)

2 megjegyzés:

Jorgosz Baia írta...

Sajnálom.. :(
Azért írsz majd pár szót róla?

Viktoria írta...

Majd egyszer csak :)